Egyedi szauna építés Önnek otthonra

4069 Egyek, Erzsébet u. 86. | Tel: +36 20 988 0615

Könnyűszerkezetes faház építés

Könnyűszerkezetes faház építés

Könnyűszerkezetes faház építés nem csak szaunáknak

A szauna építés mellett a Papp Szauna foglalkozik könnyűszerkezetes faházak építésével is. Nem véletlen a könnyűszerkezetes faházak népszerűsége, hiszen az építés hamarabb megvalósítható, környezetbarát, és olcsóbb is a legtöbb esetben. Magyarország nem kifejezetten a könnyűszerkezetes faházak országa, de a trend mindenképpen folyamatosan növekedik és a kereslet nő a könnyűszerkezetes faházak iránt.

Amerikában a lakosság több mint 80%-a ilyen könnyűszerkezetes faházakban lakik, és Nyugat-Európában is jóval elfogadottabb illetve logikusabb választás egy lakásvásárlásnál vagy építésnél a könnyűszerkezetes ház, mint nálunk. A könnyűszerkezetes faház építés elsősorban nálunk a kisebb faházakat jelenti udvarra melléképületnek, de építettünk már normál könnyűszerkezetes faházat is lakás céljából.

Alaptalan félelmek a könnyűszerkezetes faházaktól

A világon most minden az energiatakarékosságról a környezettudatosságról szól. Az építkezések ma már a passzív házak megvalósításának irányába mennek. Mint nem megszokott épületforma miatt idegenkedhetünk csupán, de ezek a félelmeink teljesen alaptalanok.

A környezetbarát, energiatakarékos otthonokat ma könnyűszerkezetes faházak építésével tudjuk a leggyorsabban létrehozni.
A faházak rendkívül jól hang és hőszigetelhetők, a tűztől való félelem is alaptalan, mert ma már komoly égésgátlók, tűzálló gipszkarton borítások védenek.

Érvek a Pappszauna mellett

  • Egyedi méretek és tervek megvalósítása
  • Időtálló, minőségi kivitelezés
  • Évtizedes tapasztalat a fából való építkezés területén
  • Korrekt áron történő elszámolás

Ha jelenleg aktuális Önnek egy könnyűszerkezetes faház kivitelezése, akkor kérjen árajánlatot és írja meg nekem hogyan képzeli el, mekkora hely adott a kertben ennek megépítéséhez, hova szeretné konkrétan és egyéb kívánságait!

A Papp Szauna pedig megépíti Önnek álomszép kerti faházát, úgy ahogy megálmodta!

A képen látható faházat, mint melléképületet építettük, amely a megrendelőnek a műhelye is egyben, ahol nem csak a munkájával tud foglalkozni, hanem egyéb kerti dolgait is tárolhatja.

Ez a faház egy komplett szauna faház, amelyben egy finn szauna és egy tusoló kapott helyet, egy tágas előtérrel kiegészítve.

A képen látható néhány négyzetméteres faházat főleg a kerti szerszámokra és a kert ápolásához szükséges eszközök tárolása miatt építtette a megrendelőnk.

Aki a munkák mögött van:

A Pappszauna Kft. ügyvezető tulajdonosa, szenvedélyes szauna építő, aki maga is aktívan részt vesz a szaunák építésében. A Pappszauna szakképzett asztalosokból álló csapatával országosan és a határokon túlra is vállalja egyedi tervezésű szaunák megépítését. Szabadidejében 3 gyermekes családapa, aki szeret focizni és ping-pongozni.

Kérje most egyedi ajánlatunkat szauna építésre!

A Pappszauna a megrendelő igényeinek és körülményeinek megfelelő egyedi szaunákat épít országosan, korrekt áron.

Elérhetőségeink:

Pappszauna Kft.
4069 Egyek, Erzsébet u. 86.

Tel/Fax: +36 52/378-529
Mobil: +36 20/988-0615