Prémium minőség a sóbarlangok építésében is

sóbarlang építés

A Papp Szauna nem csak szaunák építésében járatos, hanem sóbarlang építés illetve sószoba építésben és sószobák igényes kivitelezésében is!A só gyógyító hatása már igen régóta közismert dolog. A sószoba tökéletes helyszíne a kikapcsolódásnak, a relaxációnak. Az öngyógyulási mechanizmusok közege, ezért fontos, hogy a pihenni, gyógyulni vágyó egyén jól érezze benne magát.


A sókristály szerkezeténél fogva képes csökkenteni az elektromágneses sugárzás intenzitását, ezáltal csökkenti a szervezetet érő káros terhelést, segít beállítani a szervezet energetikai egyensúlyát.


A szauna és a só nem áll messze egymástól. A melegített vagy megvilágított kristálysó nagyon hatékonyan megtisztítja a levegőt, ionizálja azt és a hatása a szemnek és a léleknek is nagyon kellemes. Egy valódi színterápiát érhetünk el a sóterápia mellett pl. egy sófalas szauna építés esetén.


A sóterápia módszerei a megelőzésben nagy sikerrel alkalmazhatóak, de fennálló betegségnél is minden esetben felgyorsítják a gyógyulás folyamatát.


A sóterápia alkalmazásával, sikerrel veheti fel a harcot a következő betegségekkel szemben: nátha, megfázás, meghűlés, orrdugulás, orrfolyás, arcüreggyulladás, homloküreggyulladás, köhögés, légcsőhurut, hörghurut, légúti allergia, szénanátha, asztma, -krupp Bronchitis.


Az általános élettani hatások (tiszta légzés, immunerősítés, öngyógyulás, relaxáció, stressz oldás) mellett a só számos légúti és egyéb (érrendszeri, mozgásszervi…) betegségek tüneteit képes csökkenteni.


Néhány általunk épített sóbarlang


  • Lurdy Ház sóbarlang

  • lurdy ház sóbarlang
  • A Lurdy Ház sóbarlangja Budapesten az egyik legnagyobb. A sóbarlang építése a mi teljeskörű kivitelezésünkkel valósult meg.
  • Szlovákiában egy Idősek Otthona

  • sóbarlang szlovákia
  • A fenti sóbarlangot Szlovákiába építettük meg. Egy helybeli Idősek otthona lett gazdagabb egy sóbarlanggal...
A Papp Szauna bemutatja: Lurdy Ház Sóbarlang

A TV2 Babavilág műsorában bemutatkozik a Lurdy Ház Sóbarlangja, amelynek kivitelezését a Papp Szauna végezte el. A Lurdy Házban megépült sóbarlang Budapest egyik legnagyobb sóbarlangja.Sóbarlang képek Ajánlatot kérek!
A Papp Szauna Szlovákiában Kolárovo-i Sóbarlang

A Kolárovon található Oázis Idősek Otthonába új sóbarlangot építettünk, amiről egy rövid videót is készítettünk. Nézze meg a sóbarlangot és az utolsó simításokról készült videót!Sóbarlang képek Ajánlatot kérek!
Látványos, egyedi és gyönyörű: Eszter sóbarlang

Tamásiban élő megrendelőnk álma valósult meg ezzel a kert hátsó részébe épített sóbarlanggal. A helyszínt egy garázs és az egykori pince biztosította ennek a lenyűgöző sóbarlangnak. Nézze meg milyen lett a kivitelezés!Sóbarlang képek Ajánlatot kérek!
A gyerekek álma megvalósult: Bagi Kuckó sóbarlang

Ezt a sóbarlangot a megrendelőnk egy a Dombóvár belvárosában lévő gyermekmegőrzőbe álmodta meg. Nézze meg milyen megoldásokat alkalmaztunk a sóbarlang építése során!Sóbarlang képek Ajánlatot kérek!
Sóbarlang Budapest külvárosában: Hórusz sókuckó

Ebben a videóban látható sóbarlangot Budapesten építettük meg. Nézze meg hogyan néz ki az elkészült sóbarlang!Sóbarlang képek Ajánlatot kérek!
Igényes sóbarlangot szeretne építtetni? A Papp Szauna az Ön igényeinek megfelelő minőségi sóbarlangot épít meg bárhol az országban, akár a határon túl is! Kérjen ajánlatot most!

Miért velünk építtessen?

Egy kézben a felelősség

A tökéletes kivitelezéshez minden eszközünk rendelkezésre áll, ezért nem kell alvállalkozókat megbíznunk. Mindent mi valósítunk meg, így teljes mértékben a felügyeletünk alatt áll a sóbarlang projekt és miénk a felelősség is.

Minőségi munka, minőségi anyagokból

A legjobb minőségben és anyagokkal építünk. A só és a faanyagok első osztályúak, míg a sóbarlang technikai üzemeléséhez szükséges eszközök már bevált, letesztelt és működő kiváló minőségű technológiák.

Versenyképes áron

Számomra fontos a megfelelő ár/érték arány megtalálása. Versenyképes áron igényes munkát kap és bármilyen probléma esetén utólag is elérhető vagyok. Éljen az ingyenes árajánlatkérés lehetőségével!

Mennyibe kerül asóbarlang építés projekt?

Erre a kérdésre nehéz egyértelmű választ adni. Attól függ. Milyen és mekkora méretben, milyen felszereltséggel szeretné megvalósítani a tervezett sóbarlangot, sószobát. Ha Ön magánszemélyként csak otthonra szeretne egy sószobát ezt legtöbbször sófalas szauna vagy kisebb sófal építéssel illetve sókuckó építésével oldjuk meg. Egy sószoba árfekvését is sok tényező befolyásolja de legfőképpen a rendelkezésre álló helyiség mérete. Ha viszont Ön komolyabb sóbarlangban gondolkodik, vagyis nagyobb terület sóbarlangosítását tervezi, egészen más költségvetéssel kell számolni. A konkrét sóbarlang projekt ismeretében fogok Önnek tudni csak árajánlatot adni, bármelyik esetben is keres meg!


Milyen alapanyagokból épül meg egy sóbarlang?

A sóbarlang építése során (de sószoba építésnél is) együtt és külön–külön is felhasználhatók a parajdi és himalájai sószikla, a parajdi és himalájai sórög favázban elhelyezve, fehér ragasztott sógranulátum, parajdi sótégla, a himalájai sócsempe, mely hátul egy led fényszalaggal megvilágítva gyönyörű látványt nyújt, valamint a padló sóporral felszórva, vagy a sópor homokozónak kialakítva.


A só termékek favázas szerkezetbe, illetve falra ragasztott formában építhetők be.


A fal

A rendelkezésre álló helyiségnek akár az egész falfelülete beépíthető a só valamely formájával.


- Amennyiben nem, – egy helyiségbe több különálló sófal beépítése is lehetséges – úgy a szabad falfelület díszíthető például tömörfa berakással, vagy a lambériák minőségi osztályba sorolása alapján igény szerint választhatók a csomós, illetve csomómentes fenyő, csomómentes éger, rezgőnyár, valamint a vörös cédrus közül.


- A sófal esztétikus festéssel is kiegészíthető, természetesen olyan festékkel, mely meggátolja a gombák és baktériumok szaporodását a falon. A beltéri festék mosás- és súrolásálló, oldószer- és szagmentes, amely lég- és páraáteresztő képességének köszönhetően biztosítja a fal természetes légzését is. A festett fal falmatricával dekorációs falfestéssel egyedivé tehető.


A padló

- A padló lehet sótéglával kirakott, vagy a fent említett módon sóporral felszórt, de hidegburkolat, festett beton, parketta stb. is.


A sószobába ventillátor beépítése szükséges, melyet egy jól szellőző térbe, szellőztethető helyiségbe kell kivezetni, s így biztosítja az elhasznált levegő folyamatos cseréjét. A ventillátorok számát a sószoba mérete határozza meg.


Fűtés

Amennyiben fűteni is szeretné a sószobát, akkor fűtésére az infraszaunáimban használatos karbonlapos sugárzók falra történő felszerelését ajánlom. Előnye, hogy rövid idő alatt, hatékonyan fűti fel a helyiséget a karbonlapos sugárzó, s a falra felfogatva esztétikus látványt nyújt, s a pihenőpadon ülve hátunkkal nekidőlve az infraszaunázás élményét élhetjük át.


Sóporlasztás

A terápia fokozására nedves, illetve száraz sógenerátor segítségével ultrahangos rezgésekkel keltett energiával sópára és különböző illatanyag juttatható a levegőbe. Ezáltal a levegő még inkább sós, tökéletesen por és ingermentes, erős antiallergén és antibakteriális hatású lesz.

A nedves sóaeroszol generátort alkalmazom a só + infrakabinjaimban is. A sószaunában a sógenerátor működtetésével a szauna mély meleg terápiája kiegészül, ötvöződik a sóval, s így a jótékony hatása többszöröződik.

A sóaeroszol önállóan inhalátorként is működtethető szerkezet, vagy egy erre a célra elkülönített helyiségbe bevezetve (sószoba, szauna stb.) terápiás jelleggel belélegezhető az előállított tengeri levegő.


Világítás

A világítást tekintve: egy sószobán belül többfajta lámpa is elhelyezhető olvasó, hangulatvilágítás, led fényszalag, fényterápiás izzó, fényterápiás automata, a természetet felidéző csillagos égbolt stb.


Hangtechnika

A hangterápia is megjelenik a sószoba használatakor, speciális hangszórók beépítésével lehetséges a különböző hanganyagok megszólaltatása.


Bútorzatok

A sószoba az Ön által elképzelt módon berendezhető sóból is kialakíthatók a bútorzatok: sószekrény, asztal, ülőpad, polc stb., Felszerelhető különböző kiegészítőkkel Pl. párologtató edény, aromatartó, sószobrok, sólámpa, só mécses, só párna, gyerek só párna, stb.Ön milyen és mekkora sóbarlangot szeretne építtetni?

Az összeg, melyet Ön a sószobába kíván fektetni, az befolyásolja a sószoba tartalmát, a só milyenségét mennyiségét, a berendezést, a kiegészítőket, én abból az összegből természetesen a lehető legtöbbet próbálom kialakítani. Viszonylag alacsony műszaki tartalommal is megépíthető egy sószoba. Sóterápiás funkcióját abban az esetben is el tudja látni. A só mindig „dolgozik”. A későbbiekben – igény szerint - a hatékonyság emelésére, bármikor bővíthető még több sófal felülettel, illetve sógenerátorral.


Amennyiben Ön is úgy gondolja, egy ingyenes személyes helyszíni felmérés alkalmával egyeztetni tudjuk az elképzeléseket, pontosíthatjuk a részleteket, hogy az Önnek legmegfelelőbb sófal, sószoba, sókamra vagy akár sóbarlang megépítésére kerüljön sor.


Természetesen az e-mailben leírt és elküldött elképzelések, esetleg fotók, rajzok alapján is megteszem árajánlatomat.
A konkretizálást követően elkészítem Önnek a pontos árajánlatot!


Ha ajánlatom felkeltette az érdeklődését és éppen aktuális Önnek a sóbarlang építés, úgy várom szíves megkeresését a részletek egyeztetése céljából. Felmerülő kérdései megválaszolására bármikor készséggel állok rendelkezésére.

Aki a munkák mögött van


A Pappszauna Kft. ügyvezető tulajdonosa, szenvedélyes szauna építő, aki maga is aktívan részt vesz a szaunák, sóbarlangok építésében. A Papp Szauna szakképzett asztalosokból álló csapatával országosan és a határokon túlra is vállalja egyedi tervezésű szaunák megépítését. Szabadidejében 3 gyermekes családapa, aki szeret focizni és ping-pongozni.
Kérje most ajánlatunkat egyedi sóbarlang építésre! A Pappszauna a megrendelő igényeinek és körülményeinek megfelelő magas minőségű sóbarlangot épít országosan! Ajánlatot kérek!