Egyedi szauna építés Önnek otthonra
4069 Egyek, Erzsébet u. 86. | Tel: +36 20 988 0615

Vélemények

Nekünk írták

Atanáz

"Köszönjük, nagyon élvezzük!"

Kinga, Budapest

"Először is szeretném megerősíteni írásban is, hogy nagyon elégedettek vagyunk a szaunával. A múltkor visszajeleztem, hogy esztétikailag nagyon tetszik ( akkor még nem volt áram), most, hogy már többször is használtuk szeretném jelezni, hogy funkcionálisan is rendben van!"

Zsolt, Monor

Köszönjük Önnek a csodálatos szaunát! Sokkal jobban néz ki így a lakásunk. Most így utólag látva a szaunát jó döntést hoztunk, hogy a Papp Szaunát választottuk. Ha tartják ezt a színvonalat, akkor biztos lesz megrendelőjük. Köszönjük mégegyszer és további sok sikert és jó munkát Önöknek!

egy magánszemély

Kedves Papp Szauna Team!!! Nagyon nagy köszönet a precíz és gyönyörű munkáért! Csak ülünk és csodáljuk... Holnap küldöm a képeket is!! magánszemély

Zoli, Debrecen

Szia Robi ! Nagyon szuper lett a szauna, kiválóan működik, és igazi dísze is a lakásnak. Külön köszönet, hogy a szokványostól eltérő egyedi igényeinket is ki tudtad elégíteni. Azóta rendszeresen használjuk a kabin finn -és infra részét is a legnagyobb megelégedésünkre. Örülök, hogy veletek építtettük meg a szaunánkat.

név nélküli megrendelőnk

Még egyszer köszönöm a kiváló munkát, remélem a fiam és családja élvezni fogják az ott eltöltött idő minden percét.

Sport11 Központ, Budaörs

Köszönjük a munkátokat, örülök, hogy a Pappszaunát választottuk a kivitelezésre.

SZ.L.

Kedves Róbert, Ezúton nemcsak szóban, de írásban is megköszönöm a precíz, tiszta, korrekt munkájukat. Az egész csapatuk kiemelkedő munkát végzett, a szaunaház nagyon szép lett és jól működik.. Köszönöm.

Dénes

Köszönöm a végzett munkát, a sószoba nagyon szép lett, az egész családnak nagyon tetszik. További sok sikert és hasonlóan szép munkákat kívánok.

egy ajánlatkérő

Árajánlatát nagyon köszönöm. Nem tehetem, hogy elhallgatom, de gyorsasága, az árajánlat minősége lenyűgöző. Még egyszer köszönöm, visszajelzéssel élek.

egy ajánlatkérő

Nagyon szimpatikus volt nekem is és feleségemnek is a korrektsége és a gyors, részletes válasza!

K. Miklós

"Szép, precíz munka, jól működik, elégedettek vagyunk vele."

G. Mariann, Budapest

Kedves Robi! Nagyon köszönjük nektek! Nagyon szuper lett a szauna 🙂

Gábor

Már kipróbáltuk a szaunát, nagyon szuper. Köszönöm szépen még egyszer.

mónika

Nagyon szépen köszönöm a gyors, áttekinthető és korrekt árajánlatát. Ha lesz lehetőségem megvalósítani álmaim infraszaunáját, akkor jelentkezni fogok Önnél, mert már a honlapja is nagyon sokat megmutat Önről számomra. Gratulálok a honlapon látott gyönyörű munkáihoz is.

Sándor, Debrecen

"Kedves Robi, ez úton is szeretném megköszönni a precíz és gondos munkát. A sófallal és sóbefuvással kombinált infraszaunánk szuper. "Problémás" ügyfélnek számítok, csak a kiváló minőséget fogadom el, de az általatok szállított termék minősége tökéletesen megfelelt. Nem volt egyszerű a kivitelezés, hiszen egy lépcső alá kellett elkészíteni a kabint, ráadásul beépített szekrényekkel kombinálva, hogy kihasználjuk a lépcső alatti teret. Az eredmény gyönyörű és jól is működik:A 1 hónap alatt érezhető a só és az infra hatása, a gyerekek kevésbé betegek és a meglévő náthából is hamar kimennek. Még egyszer köszönjük!

Béla, kecskemét

Kedves Róbert! Az első próbát megejtettem! Nagyon szép a kabin beltéri környezete, nagyon hatásosan üzemel, nagyon jól éreztem magam az első 45 perces próba során! A Facebook-on már like-oltam is az oldaladat, és remélem rajtam keresztül lesz majd új megrendelésed hamarosan, én mindenesetre öregbíteni fogom a hírneveteket!

Zsolt

Mégegyszer szeretném megköszönni a szauna építését! Az elmúlt napokban többször használtuk, kiprobáltuk, kiválóan működik! Élvezzük! Nagyon tetszik a kivitelezés is mindenkinek aki látta, egyedi és minőségi! Köszönöm! Üdvözlettel,

András, Debrecen

Kedves Robi! Tegnap este már fel is avattuk, tökéletesen működik. Mégegyszer nagyon köszönöm a szép és pontos munkát!

anita

Szia Robi! Minden nagyon szép lett. Nagyon szuperek lettek a szaunák. Köszönjük.

V. Józsefné, Csernely

Kedves Róbert! Csúcs szuper a szauna, nagyon elégedettek vagyunk vele.