Egyedi szauna építés Önnek otthonra

4069 Egyek, Erzsébet u. 86. | Tel: +36 20 487-8955

Kombinált szauna építés

Kombinált szauna építés

Kombinált építés otthonra és közintézménybe egyaránt

Eltérő szaunázási szokások kompromisszumok nélkül

Kissé meglepőnek tűnhet a szaunák házasításának gondolata, ezáltal egy kombinált szauna építése, ha azonban a kezdeti kétkedésünket félretesszük és mélyebbre ásunk, rájövünk, hogy együtt a finn és az infraszauna kiválóan kiegészítik egymást. A kettő egyben építésekor születik meg a kombinált szauna, ami egy kompromisszumos lehetőség a két szaunatípus között.

Amíg a finn szaunákat az urak részesítik előnyben, addig az infraszauna a hölgyek kedvére tesz, akár minden nap.
A kombinált szauna azért jött létre, hogy a család minden tagja élvezhesse a szauna jótékony hatásait anélkül, hogy két különböző szaunát kellene építtetni. Ezáltal a megoldásunk költséghatékonyabb és helytakarékosabb is.

Emellett az infraszaunát már egészen kisgyermekkortól használhatják a legapróbbak is, amíg a finn szauna előnyeit csak iskolás kortól élvezhetik a gyerekek.

Az általunk épített kombinált szauna kívül-belül esztétikus látványt nyújt, ezáltal biztosan illik majd otthonába.

A természetes megjelenésű alapanyagok és a kellemes meleg bármely nehéz nap után ellazítja fáradt izmait és feltölti életerővel, miközben megszabadítja a méreganyagoktól.

Egyszó mint száz, ha eddig kérdés volt, hogy infraszauna vagy finn szauna, akkor gondolkozzon inkább a kombi szaunák komplex előnyeiben. Sok esetben nem egyszerű eldönteni ugyanis melyiket építtessünk, mert lehet, hogy a család egyik tagja infrakabint akar a másik pedig hagyományos szaunát. A jó hír, hogy a Papp Szauna által épített kombinált szauna mindkét igényt kielégíti. Döntsön a kombiszauna mellett és egyikről sem kell lemondaniuk, élvezzék mindkettőt a kombinált szaunában!

Nézzen bele munkáinkba

Így építünk be a helyszínen

TIMELAPSE VIDEÓSOROZATUNKBÓL

Bemutatunk egy kombiszauna beépítést

A TIMELAPSE videósorozat részeként most bemutatunk egy fürdőszobába épített kombinált szaunát. A videó bemutatja az egész építkezést az üres helytől a kész szaunáig 2,5 percben!

Play

Válasszon széles lambéria választékból

A szauna lambéria döntően meghatározza az egész szauna összképét

Csomós fenyő

A legkedveltebb és legkedvezőbb árú szauna lambéria. A legrégebbi finn szaunák is mind luc fenyőből készültek. Egyszerű és megfizethető árú, mégis tartós, esztétikus faanyag.
Minősége: ‘A’ ami annyit jelent, hogy egészséges benőtt görcs előfordul, de gyantaszegény és hibamenetes lambéria.

Csomószegény Éger

Északon nagyon kedvelt az égerfa lambéria. Ez a szauna lambéria tartósabb, mint egy fenyő, mert erősebbek a rostjai, sűrűbbek az évgyűrűi és sötétebb színe is van. Egészséges csomókat tartalmazhat a szauna lambéria.

Csomómentes Éger

Az igazi középút: elegáns – természetes – színtartó, mégsem drága! ”A” minőségű, mely azt jelenti, hogy hibátlan anyag! Ez a szauna lambéria tartósabb, mint egy fenyő lambéria, mert erősebbek a  rostjai és sűrűbbek az évgyűrűi.

Csomómentes fehér nyárfa

Finnország legismertebb szauna alapanyaga, amiből nagyon elegáns kabint lehet készíteni! Minősége: ‘A+’ ami annyit jelent, hogy görcsmentes, színeltérés nélküli szauna lambéria.

Meranti

Távol-keleti egzotikus fafajta. Több változatuk ismert: vörös, sötétvörös, világosvörös, sárga, fehér. A meranti félék fája annál tartósabb, minél sötétebb színű. Ajtó-ablak gyártás fő alapanyaga, de szauna építéshez is felhasználható.

Vörös cédrus

Trópusi fajok közül a legnemesebb, kellemes illata és utánozhatatlan színe sokakat csábít szaunázásra.
“A” minőségű, ami annyit jelent, hogy gyönyörű, igazán luxus kabinokhoz való szauna lambéria.

Kanadai HEIMLOCK

A kanadai Heimlock, igazi különlegesség. Lassú növekedésű, örökzöld fenyő. Rendkívül ellenálló, masszív fa. Nagyon szép, egységes színezetű, prémium kategóriás anyag.

Abachi

Az abachi a  legelterjedtebb faanyag szauna  építéshez. Afrikából érkezik hazánkba. Hőkezelt,  csomó és göcsmentes, kiválóan bírja a vizet és a meleget, rendkívül rossz hővezető, ezért használjuk előszeretettel szaunákban (pl. szaunapadok anyaga). Alacsony tömege és mérettartóssága miatt évtizedek óta a belső építészetben kedvelt fa.

Thermowood nyárfa

“A/B” minőség, de ez nem azt jelenti, hogy az anyag csomós vagy hibás! Kizárólag színeltérés fordulhat elő a szálakon, mely a hőkezelés során keletkezik.
Szerkezetileg teljesen hibátlan és ugyan azzal a jó tulajdonságokkal rendelkezik mint bármelyik “A+” minőségű thermowood lambéria.
Az “A” minőségnél színeltérés nem látható.

Tegye még egyedibbé szaunáját

Egészítse ki az alábbi opciókkal is egyedi szaunáját

Sóterápia

A szaunák falába épített himalájai sófallal a szauna meleg terápiája kiegészül és ötvöződik a só jótékony hatásával. A szaunában a körülöttünk lévő só harmonikus, nyugtató és gyógyító rezgést biztosít és exkluzív látványt is nyújt.

Fényterápia

Részesüljön fényterápiában is egyúttal a szaunában. A szaunába beépített elektromos fénytechnikai, színterápiás eszközök (led fényszalag, csillagos égbolt, színterápiás égő stb.) biztosítják a fényterápia lehetőségét.

Hangterápia

A szaunába beépített elektromos hangszolgáltató eszközök (mini hifi, vízmentes hangszóró stb.) biztosítják a zeneterápia lehetőségét is. Hallgasson relaxációs, gyógyító zenét a szaunában és fokozza a méregtelenítő terápia hatékonyságát.

Aromaterápia

A gyógynövényekből illóolajokat párologtatva a levegőbe és belélegezve illetve a bőr pórusain át bejutva a szervezetbe biztosít ellazulást. Illatanyagok széles választéka a webshopunkban elérhető.

Néhány általunk készített kombiszauna

További kombiszaunás képeink a galériában.
Nézze meg őket és szerezzen inspirációt és jó ötleteket!

Az egyedi igények és annak megvalósítása NEM PROBLÉMA, hiszen megoldottunk már számtalan nem szokványos körülményt...

Aki a munkák mögött van:

Papp Róbert

A Pappszauna Kft. ügyvezető tulajdonosa, szenvedélyes szauna építő, aki maga is aktívan részt vesz a szaunák építésében. A Pappszauna szakképzett asztalosokból álló csapatával országosan és a határokon túlra is vállalja egyedi tervezésű szaunák megépítését. Szabadidejében 3 gyermekes családapa, aki szeret focizni és ping-pongozni.

Kérje most egyedi ajánlatunkat szauna építésre!

A Pappszauna a megrendelő igényeinek és körülményeinek megfelelő egyedi szaunákat épít országosan, korrekt áron.

Elérhetőségeink:

Pappszauna Kft.
4069 Egyek, Erzsébet u. 86.

Mobil: +36 20/988-0615